Project Floriande Zuid, Hoofddorp

Een moderne combinatie van cultuur en natuur.

De moderne woning geeft de mogelijkheid optimaal van de tuin te kunnen genieten doordat vanuit de woonkamer de voor en achtertuin bijna geheel zijn te overzien.
De ramen aan beide zijden komen tot op de vloer en dit gaf mij de inspiratie om planten dicht bij de woning te plaatsen zodat het natuurlijke tot in het woongedeelte voelbaar is.
Een prachtige combinatie van moderne cultuur en natuur. Het slootwaterpeil achter de woning licht 200cm lager dan het vloerpeil van de woning. Om aan de sloot te komen is deze ruimte in grote terrassen verdeelt en kunnen de bewoners op meerdere plekken op verschillende hoogtes verblijven. De voortuin is vanaf de straat niet te overzien en bied daardoor de gelegenheid, om ook hier te kunnen vertoeven.